Ngarep > Kabar > Warta Industri

Prinsip lan fungsi frekuensi radio kaendahan

2024-03-26

Prinsip RF kosmetik yaiku ngetokake gelombang RF sing nembus permukaan kulit lan tumindak ing ngisor kulit; Fungsine kanggo ningkatake kontraksi kolagen lan liya-liyane.


1. Prinsip:Instrumen kaendahan RFminangka peralatan sing relatif maju, sing utamane nggunakake gelombang RF kanggo langsung nembus permukaan kulit, nyebabake sel kulit ngasilake rotasi resonansi sing kuat, ngasilake energi panas, nyebabake jaringan kolagen lan jaringan sel dadi panas, nyebabake suhu kulit sing ndasari dadi panas. mundhak cepet, ngrangsang dermis, anjog menyang tightening kolagen lan mromosiaken regenerasi kolagen.


2. Fungsi: Solusi kaendahan radiofrequency bisa ningkataké kontraksi kolagen ing kulit, kelangan lumahing kulit, panas dermis lan suhu normal saka epidermis bisa nimbulaké lapisan jero saka kulit kanggo thicken, ningkataké kisut dadi cethek utawa malah ilang, lan uga bisa entuk remodeling saka wangun jaringan kolagen subcutaneous, prompting kulit dadi tighter.


Supaya kanggo mesthekake efek perawatan, iku perlu kanggo ngupaya kaendahan kanggo departemen surgery plastik rumah sakit biasa kanggo nggoleki perawatan standar.




We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept