Ngarep > >Babagan awake dhewe

Babagan awake dhewe

Dongguan Zhimi Technology Co., Ltd. minangka perusahaan teknologi tinggi nasional; perusahaan wis dawa wis fokus ing riset lan pangembangan, produksi, lan dodolan miniaturizedpiranti kaendahan kluwarga. Iku perusahaan kondhang ing miniaturized domestikpiranti kaendahan kluwarga/piranti kanggo mbusak rambuteindustri. Sawetara produk unggulan perusahaan wis dadi pimpinan. Wis entuk sertifikasi NMPA Cina, sertifikasi FDA AS, sertifikasi PSE Jepang, sertifikasi CE EU, sertifikasi SFDA Timur Tengah, lan liya-liyane. Produk kasebut didol kanthi apik ing luwih saka 30 negara lan wilayah ing luar negeri; sawetara paten wis dipikolehi, lan pusat manufaktur rampung dibangun sesuai karo standar piranti medis. , kita Sincerely looking nerusake kanggo bisa karo sampeyan kanggo entuk asil win-win!

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept