Ngarep > Produk > Pengering Rambut

Pengering Rambut

Minangka produsen Pengering Rambut profesional sing profesional, sampeyan bisa yakin tuku Pengering Rambut saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise adol sing paling apik lan pangiriman pas wektune.

Pengering rambut, uga dikenal minangka pengering rambut, yaiku piranti listrik sing digunakake kanggo garing lan gaya rambut. Kerjane kanthi nyebul hawa panas utawa adhem menyang rambut sing teles utawa lembab, sing mbantu nguap banyu lan garing rambut. Pengering rambut bisa dilengkapi macem-macem lampiran kayata diffuser, konsentrator, lan muncung sisir, sing bisa digunakake kanggo entuk gaya rambut sing beda-beda. Biasane digunakake kanggo dandan pribadi ing omah utawa ing salon rambut.



Sawetara fitur umum saka pengering rambut kalebu:


Watt: Iki nuduhake kekuwatan pengering rambut, biasane saka 1000 nganti 2500 watt.


Setelan panas: Umume pengering rambut nawakake setelan panas sing beda-beda, kalebu kurang, medium, lan dhuwur, uga pilihan hawa adhem kanggo nyetel gaya.


Setelan kacepetan: Pengering rambut uga biasane nawakake setelan kecepatan udara sing beda-beda, sing bisa diatur kanggo macem-macem jinis rambut utawa kabutuhan gaya.


Lampiran: Akeh pengering rambut sing dilengkapi lampiran kayata diffuser utawa konsentrator, sing bisa mbantu ngarahake aliran udara utawa nggawe gaya tartamtu.


Ukuran lan bobot: Pengering rambut bisa beda-beda ing ukuran lan bobot, kanthi model sing luwih entheng luwih gampang ditangani kanggo wektu sing suwe.


Dawane kabel: Dawane kabel pengering rambut bisa dadi pertimbangan penting gumantung saka jarake saka stopkontak sing kudu sampeyan lakoni nalika nggawe gaya rambut.


Fitur safety: Sawetara pengering rambut nawakake fitur safety kayata mateni otomatis yen piranti dadi panas banget.






Pengering rambut biasane digunakake ing skenario ing ngisor iki:


Gaya rambut: Pengering rambut digunakake kanggo garing lan gaya rambut sawise ngumbah.


Ngilangi Kelembapan: Pengering rambut migunani kanggo ngilangi kelembapan sing berlebihan saka sandhangan lembab utawa barang liyane.


Permukaan garing: Pengering rambut uga bisa digunakake kanggo garing permukaan, kayata cat utawa tembok sing lembab.


Defrosting: Pengering rambut bisa mbantu defrost jendhela mobil utawa pipa beku.


Pemanasan: Ing wulan sing luwih adhem, pengering rambut bisa digunakake kanggo anget kamar utawa ruangan sing adhem.


Mbusak bledug: Pengering rambut bisa nyebul bledug utawa lebu saka wilayah sing angel digayuh.


Seni lan Kerajinan: Pengering rambut bisa digunakake kanggo nyepetake proses pangatusan cat, lem, lan bahan kerajinan liyane.


Pampering pets: Pengering rambut digunakake dening pemilik kewan kanggo garing pets sawise adus utawa dandan.




View as  
 
Pengering Rambut Cahya Biru Panas Lan Dingin Kecepatan Tinggi

Pengering Rambut Cahya Biru Panas Lan Dingin Kecepatan Tinggi

FASIZ minangka pemasok adhedhasar Cina sing duwe spesialisasi kanggo nggawe Pengering Rambut Cahya Biru Cahya Biru Panas lan Dingin sing berkualitas tinggi. Perusahaan kita ngekspor pengering rambut iki menyang macem-macem wilayah, kalebu Amerika Utara, Eropa, lan Asia. Minangka pabrik asli, kita nawakake kauntungan rega produk, jaminan kualitas, lan ndhukung kustomisasi pelanggan kanggo nyukupi panjaluk tartamtu.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Pengering Rambut Thermostatic Ion Negatif Kanggo Hotel

Pengering Rambut Thermostatic Ion Negatif Kanggo Hotel

FASIZ minangka pemasok terkenal Pengering Rambut Termostatik Ion Negatif Kanggo Hotel sing dirancang khusus kanggo panggunaan hotel ing China. Pengering rambut kita akeh diekspor menyang macem-macem wilayah kalebu Asia, Amerika Utara, lan Eropa, minangka bukti kualitas lan linuwih sing luar biasa. Minangka pabrik asli, kita nawakake kauntungan rega sing kompetitif, kontrol kualitas sing ketat, lan pilihan kustomisasi sing fleksibel kanggo nyukupi kabutuhan unik para pelanggan.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Pengering Rambut sing Bisa Dilempit Multi-Level

Pengering Rambut sing Bisa Dilempit Multi-Level

FASIZ minangka panyedhiya sing dipercaya kanggo Pengering Rambut Lipat Multi-Level sing bisa dilipat lan bisa diatur ing China. Pengering rambut kita, sing misuwur kanthi kualitas luar biasa, diekspor menyang Asia, Amerika Utara, lan Eropa. Minangka pabrik asli, kita kurban pinggiran competitive ing reregan, bebarengan karo prasetya mantep kanggo kualitas. Salajengipun, kita ngebaki kabutuhan khusus para pelanggan kanthi nawakake pilihan pangaturan dhewe.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Pengering Rambut Ion Negatif kanggo Ngarep

Pengering Rambut Ion Negatif kanggo Ngarep

FASIZ minangka perusahaan Cina sing nyedhiyakake Pengering Rambut Ion Negatif kanggo Ngarep sing dirancang khusus kanggo panggunaan omah. Pengering rambut iki akeh dikarepake lan diekspor menyang macem-macem negara kalebu Asia, Amerika Utara, lan Eropa. Minangka pabrik asli, FASIZ nawakake produk-produk berkualitas kanthi rega sing cukup lan bisa ngatur produk adhedhasar pilihan pelanggan.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Pengering Rambut Rumah Tangga Ion Negatif

Pengering Rambut Rumah Tangga Ion Negatif

Minangka pabrikan sing misuwur amarga Pengering Rambut Rumah Tangga Ion Negatif sing bermutu, sampeyan bisa kanthi yakin tuku produk kita kanthi tenang. Pabrik kita njamin layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman cepet, njamin kepuasan sampeyan. Pengering rambut ion negatif kita diekspor menyang Asia, Amerika Utara, lan Eropa, minangka bukti popularitas lan linuwih ing saindenging jagad.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Udara Panas Lan Dingin Dhuwur Daya Pengering Rambut Kanggo Salon Rambut

Udara Panas Lan Dingin Dhuwur Daya Pengering Rambut Kanggo Salon Rambut

Minangka produsen terkemuka, kita darmabakti kanggo nyedhiyakake Pengering Rambut Dhuwur Panas Lan Dingin Kualitas Tinggi Kanggo Salon Rambut sing dirancang khusus kanggo salon rambut. Perusahaan kita setya ngirim layanan sawise-sale sing luar biasa lan mesthekake pangiriman cepet kanggo nyukupi kabutuhan unik para pelanggan. Pengering Rambut kita akeh dikarepake, kanthi ekspor menyang Asia, Amerika Utara, lan Eropa, sing dadi bukti popularitas, linuwih, lan kualitas unggul.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Tampilan Digital Pengering Rambut Termostatik Portabel

Tampilan Digital Pengering Rambut Termostatik Portabel

Sampeyan disambut teka ing pabrik kanggo tuku sing paling adol, rega murah, lan Pengering Rambut Termostatik Digital Display Portable sing bermutu tinggi. We look nerusake kanggo kerjo bareng karo sampeyan. Tampilan digital pengering rambut termostatik portabel sing diprodhuksi dening perusahaan kita diekspor menyang Asia, Amerika Utara lan Eropa. Kita minangka pabrik asli kanthi kauntungan rega produk sing dhuwur lan jaminan kualitas, lan ndhukung kustomisasi pelanggan.

Waca liyaneKirim Pitakonan
<1>
Zhimi minangka pabrikan lan panyedhiya Pengering Rambut daya dhuwur sing adhedhasar ing China, nawakake macem-macem inovatif Pengering Rambut sing dirancang khusus kanggo wanita. Pabrik kita dilengkapi teknologi paling anyar.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept