Ngarep > Produk > Pengering Rambut > Udara Panas Lan Dingin Dhuwur Daya Pengering Rambut Kanggo Salon Rambut
Udara Panas Lan Dingin Dhuwur Daya Pengering Rambut Kanggo Salon Rambut
  • Udara Panas Lan Dingin Dhuwur Daya Pengering Rambut Kanggo Salon RambutUdara Panas Lan Dingin Dhuwur Daya Pengering Rambut Kanggo Salon Rambut
  • Udara Panas Lan Dingin Dhuwur Daya Pengering Rambut Kanggo Salon RambutUdara Panas Lan Dingin Dhuwur Daya Pengering Rambut Kanggo Salon Rambut
  • Udara Panas Lan Dingin Dhuwur Daya Pengering Rambut Kanggo Salon RambutUdara Panas Lan Dingin Dhuwur Daya Pengering Rambut Kanggo Salon Rambut

Udara Panas Lan Dingin Dhuwur Daya Pengering Rambut Kanggo Salon Rambut

Minangka produsen terkemuka, kita darmabakti kanggo nyedhiyakake Pengering Rambut Dhuwur Panas Lan Dingin Kualitas Tinggi Kanggo Salon Rambut sing dirancang khusus kanggo salon rambut. Perusahaan kita setya ngirim layanan sawise-sale sing luar biasa lan mesthekake pangiriman cepet kanggo nyukupi kabutuhan unik para pelanggan. Pengering Rambut kita akeh dikarepake, kanthi ekspor menyang Asia, Amerika Utara, lan Eropa, sing dadi bukti popularitas, linuwih, lan kualitas unggul.

Model:FZ-6728A-5D

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

FZ-6728A-5D (Pengering Rambut Dhuwur Dingin Lan Panas Kanggo Salon Rambut)


Fitur utama pengering rambut iki yaiku:

1. Dilengkapi sikat kurang motor, kacepetan dhuwur ndamu ing 113.000 rpm;

2. Ing fuselage yaiku 275g, sing entheng lan portabel;

3. Telu-kacepetan angin daya bisa diatur, lan iku panas lan kadhemen;

4. Dilengkapi tutup angin lan rong tutuk sing rata.



Parameter utama Pengering Rambut Dhuwur Panas Lan Dingin Kanggo Salon Rambut


Model

FZ-6728A-5D

Tegangan

AC220-240V/100-125V

Frekuensi

50-60Hz

daya

800W 1200W 1600W

Instrumen Produk

Motor Brushless Kacepetan Dhuwur (113000rpm)



Aplikasi utama Pengering Rambut Dhuwur Panas Lan Dingin Kanggo Salon Rambut


Ing nguber fashion lan kaendahan, an pengering rambut sing apik banget minangka alat sing penting. Kanthi kemajuan sing terus-terusan teknologi, dryers rambute dhuwur-kacepetan profesional wis mboko sithik dadi pilihan pisanan ing industri hairdressing amarga efficiency dhuwur, kacepetan lan safety.

Kauntungan paling gedhe saka profesional pengering rambut kanthi kacepetan dhuwur yaiku kinerja ndamu sing efisien. Rambut tradisional dryers asring nggunakake kurang-kacepetan lan dhuwur-panas ndamu cara. Senajan padha bisa garing rambute, long-term dhuwur-suhu ndamu bisa gampang ngrusak rambute, nyebabake dryness lan rambute frizzy.The profesional dhuwur-kacepetan hairdryer nggunakake dhuwur-kacepetan lan teknologi ndamu suhu kurang kanggo cepet garing rambute liwat kuat angin nalika ngindhari karusakan suhu dhuwur kanggo kualitas rambut.

Cara jotosan-pangatusan iki ora mung nglindhungi kesehatan rambute, nanging uga ndadekake rambute alus lan Gamelan.In Saliyane kinerja ndamu sing efisien, pengering rambut kanthi kacepetan dhuwur profesional uga duwe macem-macem fungsi pinter kanggo nyukupi kabutuhan pangguna beda.Kanggo contone, sawetara dhuwur-mburi profesional dhuwur-kacepetan rambute dryers dilengkapi sistem kontrol suhu cerdas sing bisa kanthi otomatis nyetel ing suhu pengering rambut miturut asor lan suhu rambut kanggo njamin kenyamanan lan keamanan sajrone proses pangatusan rambut. sawetara pengering rambut uga dilengkapi generator ion negatif, sing bisa ngeculake ion negatif kanggo netralake listrik statis ing rambut, nyuda rambut keriting, lan nggawe rambut luwih alus.

Professional dhuwur-kacepetan hairdryer duwe dadi alat penting ing industri hairdressing modern amarga dhuwur efficiency, Intelligence lan safety.Whether sampeyan penata rambut profesional utawa konsumen biasa, sampeyan bisa kanthi gampang nggawe macem-macem modis gaya rambut lan nuduhake pesona unik kanthi milih kacepetan dhuwur profesional pengering rambut sing cocog karo sampeyan.Nanging, kita uga kudu ngerti yen pengering rambut mung alat kanggo mbentuk gaya rambut. Seni nyata tata rambut mbutuhake sinau lan latihan terus-terusan supaya bisa nguwasani inti.

Ing cendhak, rambute kacepetan dhuwur profesional dryers minangka tren anyar kanggo mbentuk gaya rambut. Kanthi efisiensi dhuwur, Intelligence, lan safety, padha nggawa kita kemungkinan liyane ayu. Anggere kita nggunakake, njaga lan milih produk sing cocog karo kita bener, Aku pracaya kita bisa gampang nggawe macem-macem gaya rambut modis lan nuduhake pesona unik kita.



Hot Tags: Udara Panas Lan Dingin Dhuwur Pengering Rambut Kanggo Salon Rambut, China, Produsen, Supplier, Pabrik, Wanita, Daya Dhuwur

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept