Ngarep > Kabar > Warta Industri

Cara mbusak rambut sing apik

2024-03-26


Laser hair removal, waxing, hair removal cream lan hair removal blades umume dianjurake cara kanggo mbusak rambut.


cara umum dianjurake kanggombusak rambute:


1. Laser hair removal: Panas sing diasilake dening laser uga bisa nggawe nekrosis folikel rambut, entuk efek mbusak rambut, nanging sampeyan bisa ngrasakake sensasi kobong kulit lokal, kulit peeling utawa pigmentasi residual lan rasa ora nyaman liyane.

2. Waxing: Aplikasi waxing wax kanggo kulit ing sadawane arah rambute, lan luh film ing arah wutah rambute sawise dadi film, lan narik rambute munggah. Amarga lilin minangka agen biologi, mula cara ngilangi rambut iki ora ngrangsang kulit, nanging rasa nyeri bakal kuwat banget nalika ngilangi rambut, lan gampang nyebabake inflamasi folikel rambut.

3. Krim penghapusan rambut: Krim penghapus rambut minangka agen kimia sing ngemot asam thioglycolic, sing bisa mbubarake rambut supaya bisa entuk efek rambut, cara mbusak rambut iki gampang lan gampang, nanging amarga produk iki minangka agen kimia, bakal nyebabake rasa ora nyaman kanggo kulit, ora cocok kanggo wong kulit sensitif.

4. Agul-agul aman rambut: rambute aman Piece siji kanggo langsung cukur brengos rambute, iku banget trep kanggo nggunakake, nanging bisa uga ora rampung resik lan iku gampang kanggo nimbulaké rambute anyar kanggo tuwuh liyane lan liyane coarse, operasi ora bener uga gampang ngeruk kulit.


Pancegahan mbusak rambut:


1. Pay manungsa waé kanggo milih cara tengen, nanging uga milih rumah sakit biasa lan produk cocok kanggo mbusak rambute.

2. Ngindhari sinar srengenge sadurunge lan sawise operasi.

3. Aja ndhelikake penyakitmu sing kepungkur saka dokter, supaya dheweke ngerti kanthi lengkap babagan kahanan fisik sing golek kaendahan.

4. Sawetara penyayang kaendahan bisa uga duwe kemerahan lan bengkak tipis sawise ngilangi rambut, sing bisa diilangi kanthi kompres kadhemen miturut saran dokter.




We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept