Ngarep > Kabar > Kabar Perusahaan

Sugeng rawuh para tamu kanggo ngunjungi 2024 Canton Fair!

2024-04-16

Klien lan kanca-kanca sing dihormati,


Kita kanthi tulus ngajak sampeyan ngunjungi booth [Nomer Booth: 2.2L37] lan ndeleng produk anyar ing The Canton Fair wiwit tanggal 15 April nganti 19 April 2024. Pameran kita kalebu instrumen kecantikan multifungsi, instrumen mbusak rambut laser anyar, panas. sisir hawa lan liya-liyane.

We are looking nerusake kanggo teka!

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept