Ngarep > Produk > Piranti RF Beauty > Piranti Rf Kecantikan Ngarep Multifungsi
Piranti Rf Kecantikan Ngarep Multifungsi
  • Piranti Rf Kecantikan Ngarep MultifungsiPiranti Rf Kecantikan Ngarep Multifungsi
  • Piranti Rf Kecantikan Ngarep MultifungsiPiranti Rf Kecantikan Ngarep Multifungsi
  • Piranti Rf Kecantikan Ngarep MultifungsiPiranti Rf Kecantikan Ngarep Multifungsi

Piranti Rf Kecantikan Ngarep Multifungsi

Temokake pilihan akeh Piranti Rf Kecantikan Ngarep Multifungsi saka China ing FASIZ. Nyedhiyani layanan sawise-sales profesional lan rega tengen, looking nerusake kanggo kerjasama. Piranti Rf Kecantikan Ngarep Multifungsi sing diprodhuksi dening perusahaan kita diekspor menyang Asia, Amerika Utara lan Eropa. Kita minangka pabrik asli kanthi kauntungan rega produk dhuwur lan jaminan kualitas, lan ndhukung OEM lan ODM pelanggan.

Model:FZ-618

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

FZ-618(Multifungsi Omah Piranti Rf Beauty)


Fitur utama Omah Multifungsi Piranti Beauty Rf yaiku:

Fungsi: EMS micro-current mode,

Frekuensi RF 1000kHz lan frekuensi dhuwur geter bisa dipilih.

Nduweni efek kanggo ngilangi edema, nyuda garis-garis halus lan ningkatake kulit sing kusam, lan cocok kanggo kabeh kulit.



Parameter utama Multifungsi Ngarep Beauty Rf Piranti


Item fungsi

Parameter panjaluk

resik

Motor 12.000 geter + lampu abang LED

Pambuka infiltrasi

Ems+lampu abang

Narik kompak

Motor 12.000 geter + lampu merah LED + Ems

Perawatan mripat

Pemanasan + geter

Kompres es cahya biru

Kulkas + lampu biru LED

ing pangayoman voltase

Nalika voltase luwih murah tinimbang 3.15V, ketik weker voltase kurang.

Aplikasi utama Omah Multifungsi Piranti Rf Beauty .Ing urip omah modern, piranti RF kaendahan omah multifungsi (sabanjuré diarani "piranti RF kaendahan omah multifungsi") wis dadi pilihan pisanan kanggo luwih akeh konsumen sing ngupayakake urip kualitas dhuwur. Iki jenis peralatan ora mung nggabungake macem-macem fungsi kaendahan, nanging uga nyadari efek perawatan jero lan kulit efisien beautification kanthi bantuan teknologi frekuensi radio. Ing makalah iki, ing karakteristik piranti RF kaendahan ngarep multifunctional bakal rembugan ing ambane kanggo nuduhake pesona unik ing bidang kaendahan omah modern. pisanan, integrasi multi-fungsi, siji mesin multi-tujuan Salah siji sing paling gedhe fitur Multifunctional Home Beauty RF Piranti iku versatility sawijining. Iku nggabungake macem-macem fungsi kaendahan kayata reresik, pijet, ngangkat lan firming, lan bisa nyukupi kabutuhan perawatan kulit pangguna. Apa iku kanggo pori rumiyin resik, ngencengi lan nambah kulit, utawa malah fade garis nggoleki lan kisut, piranti iki bisa gampang ngrampungake. Desain multi-tujuan iki ora mung nggampangake panggunaan pangguna, nanging uga nyuda biaya tuku pirang-pirang instrumen kaendahan siji-fungsi. Kapindho, teknologi frekuensi radio, jero perawatan Teknologi frekuensi radio minangka terobosan gedhe ing babagan kaendahan modern, lan piranti RF kaendahan ngarep multifunctional minangka wakil pinunjul saka teknologi iki. Frekuensi radio bisa nembus lapisan permukaan kulit lan langsung tumindak ing lapisan dermis, ngrangsang regenerasi lan rekombinasi kolagen, saéngga ningkatake masalah relaksasi kulit lan sagging. Ing wektu sing padha, RF uga bisa ningkataké metabolisme kulit, akselerasi sirkulasi getih, lan nggawe kulit luwih alus, luwih alus lan luwih elastis. Katelu, angger-angger cerdas, safety lan comfort Multifunctional ngarep kaendahan Piranti RF wis nimbang pengalaman pangguna lan keamanan ing desaine. Peralatan kasebut dilengkapi sistem kontrol cerdas, sing bisa kanthi otomatis nyetel intensitas lan frekuensi output RF miturut kondisi kulit pangguna lan kabutuhan, supaya minangka kanggo mesthekake efek paling apik saben care. Ing wektu sing padha, peralatan uga nganggo desain humanized, kayata nyaman nangani lan gampang operate antarmuka, kang ndadekake kedhaftar aran anteng lan seneng nalika nggunakake. Kaping papat, portabel lan entheng, kapan wae, ngendi wae Dibandhingake karo instrumen kaendahan tradisional, Ngarep Multifunctional Piranti RF Beauty uga duwe kaluwihan sing signifikan ing portabilitas. Biasane adopts desain cilik lan cahya, kang trep kanggo pangguna kanggo nindakake lan nyimpen. Apa ing omah, ing kantor utawa ing dalan, pangguna bisa duwe kaendahan Care kapan lan ing ngendi wae lan nikmati pengalaman perawatan kulit profesional. 5. Perawatan kulit pribadi kanggo nyukupi macem-macem kabutuhan RF kaendahan omah multifungsi piranti uga nduweni karakteristik perawatan kulit pribadi. Pangguna bisa milih mode nursing beda lan kakiyatan miturut jinis kulit, umur lan kabutuhan perawatan kulit. Cara perawatan kulit khusus iki bisa nyukupi kabutuhan pangguna luwih akurat, supaya saben wong bisa nemokake rencana kaendahan sing cocog karo wong-wong mau.

Hot Tags: Piranti Rf Kecantikan Ngarep Multifungsi, China, Produsen, Supplier, Pabrik, Wanita, Daya Dhuwur

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept