Ngarep > Produk > Sisir Udara Panas > Ngarep Styling Fluffy Curling Iron Hot Air Comb
Ngarep Styling Fluffy Curling Iron Hot Air Comb
  • Ngarep Styling Fluffy Curling Iron Hot Air CombNgarep Styling Fluffy Curling Iron Hot Air Comb

Ngarep Styling Fluffy Curling Iron Hot Air Comb

FASIZ, produsen terkemuka ing China, duwe spesialisasi ing produksi Sisir Udara Panas Fluffy Fluffy Curling Iron. Produk kita diekspor menyang macem-macem wilayah, kalebu Asia, Amerika Utara, lan Eropa, amarga kualitas apik lan rega sing kompetitif. Minangka pabrik asli, kita bangga nyedhiyakake jaminan kualitas lan pilihan kustomisasi sing fleksibel kanggo nyukupi kabutuhan unik para pelanggan.

Model:FZ-6730

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

FZ-6730(Sisir Udara Panas Fluffy Fluffy Curling Iron Ngarep)


Fitur utama gaya omah iki sisir udara panas wesi curling alus yaiku: nalika produk digunakake, mula wektu sawise wiwitan, lan mati kanthi otomatis sawise 45 menit;Ana papat kisaran suhu: 160 ℃, 180 ℃, 200 ℃ lan 230 ℃; mateni otomatis / anti scalding / suhu konstan kontrol; sawetara outlet online kanggo nyepetake cooling lan mbentuk.

Fungsi: rambut lurus lan rambut kriting



Parameter utama Ngarep Styling Fluffy Curling Iron Hot Air Comb


Model

FZ-6730

Daya Rated

50W

Frekuensi

50/60HZ

Tegangan Rated

110/220 V


Aplikasi utama Home Styling Fluffy Curling Iron Hot Air Comb


Ing nguber fashion lan kaendahan saiki, rambut kriting wis dadi salah siji saka gaya rambut favorit akeh wanita.Kanggo gampang nggawe keriting alus lan alami ing omah, gaya omah sing apik banget curling wand sisir udara panas temtu asisten indispensable.Omah styling fluffy curling iron udhara panas nggabungke fungsi dual a wesi curling lan sisir hawa panas, kang bisa entuk noto lan combing saka kriting rambut ing wektu sing padha.Desain wesi curling unik ngidini sampeyan bebas nyetel diameteripun lan suhu saka wesi curling miturut Panjenengan kualitas rambut individu lan volume, lan gampang nggawe efek curling saka macem-macem gaya lan curls.Apa iku rambut wavy utawa curls nggoleki, iku bisa gampang ditangani kanggo nyukupi kabutuhan macem-macem kanggo gaya rambut kriting.

Saliyane fungsi curling rambut, gaya ngarep alus curling wesi sisir udhara panas uga wis udhara panas kuat fungsi sisir.Teknologi hawa panas kanthi kacepetan dhuwur bisa cepet garing rambute. Ing wektu sing padha, generator ion negatif antarane untu sisir bisa ngeculake ion negatif, kanthi efektif nyuda listrik statis lan nggawe rambut luwih alus lan luwih alus. Sawise rambut kriting ditata, gunakake sisir hawa panas kanggo nyisir, sing ora mung nggawe rambut kriting luwih alus lan alami, nanging uga nggawe rambute luwih alus lan nggawe gaya rambut sing sampurna.

Kajaba iku, ing omah gaya alus curling wesi sisir online panas uga mbayar manungsa waé kanggo penak lan safety saka use.It adopts desain ergonomis, nangani nyaman kanggo terus, lan operasi prasaja lan trep. Ing wektu sing padha, uga dilengkapi sistem kontrol suhu cerdas sing bisa ngawasi lan nyetel ing suhu ing wektu nyata kanggo supaya karusakan kanggo rambute disebabake overheating.Moreover, iku biasane duwe desain anti-scalding kanggo mesthekake yen tangan utawa kulit sirah ora bakal diobong sak nggunakake, supaya sampeyan bisa seneng ing nyenengake gaya rambut kriting kanthi tentrem atine.Saliyane kuat fungsi, gaya ngarep alus curling teken sisir udhara panas uga wis banget desain katon kepileh.Penampilan prasaja lan apik gayane ora mung ketemu kabutuhan estetis saka omah modern, nanging uga bisa dadi hiasan padhang ing meja rias Panjenengan.Apa sampeyan nggunakake dhewe utawa menehi minangka hadiah kanggo sederek lan kanca-kanca, sampeyan bisa nuduhake rasa lan fashion raos.

Ing cendhak, ing ngarep styling fluffy curling tongkat sisir udara panas minangka alat dandanan rambut sing kuat, trep lan praktis bisa mbantu nggawe curls alus lan alami, nambah sakabèhé gambar, lan ngijini sampeyan kanggo seneng perawatan saka salon rambute profesional ing home.Yen sampeyan uga seneng gaya rambut kriting, sampeyan bisa uga nyoba gaib iki sisir udhara panas kanthi gaya omah. Aku pracaya iku bakal nggawa sampeyan kejutan lan kaendahan sing ora dikarepke.


Hot Tags: Home Styling Fluffy Curling Iron Hot Air Comb, China, Produsen, Supplier, Pabrik, Wanita, Daya Tinggi

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept