Ngarep > Produk > Piranti Laser Rambut > Piranti Ngilangi Rambut Laser Tanpa Rasa Sakit Titik Beku
Piranti Ngilangi Rambut Laser Tanpa Rasa Sakit Titik Beku

Piranti Ngilangi Rambut Laser Tanpa Rasa Sakit Titik Beku

FASIZ minangka pemasok Piranti Ngilangi Rambut Laser Tanpa Rasa Sakit Titik beku ing China. Piranti Penghapusan Rambut Laser Tanpa Rasa Sakit Titik beku sing diprodhuksi dening perusahaan kita diekspor menyang Asia, Amerika Utara lan Eropa. Kita minangka pabrik asli kanthi kauntungan rega produk sing dhuwur lan jaminan kualitas, lan ndhukung kustomisasi pelanggan.

Model:FZ-610

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

FZ-610(Titik Beku Tanpa Rasa Sakit Laser Hair Removal Device)


Fitur utama rambut laser iki instrumen penghapusan yaiku:

1. Telung sirah bisa diganti (salah sijine bisa diganti: rejuvenation kulit);

2. Full titik beku rambut aman;

3. Jumlah generator energi yaiku 990.000;

4. Fungsi: mbusak rambut, kulit rejuvenation lan mbusak freckles;



Parameter utama Rambut Laser Tanpa Rasa Sakit Titik Beku Piranti mbusak


Model

FZ-610

daya dirating

36W

Area output cahya

3.6㎠

Panel kontrol

Tombol cembung

Ukuran mesin utama

190 * 133 * 43 mm

Lingkungan kerja

Suhu -20 ℃ -60 ℃, asor relatif 20-90 %, ora ana kondensasi lingkungan

Bobot resik

350g

Total bobot

1000g



Aplikasi utama Titik beku Rambut Laser Tanpa Rasa Sakit Piranti mbusak


Ing jaman iki ngupayakake kaendahan lan fashion, mbusak rambut wis dadi bagéyan penting saka akeh wong urip saben dina. Nanging, cara mbusak rambute tradisional kayata cukur lan krim depilatory asring diiringi nyeri, iritasi kulit lan regenerasi rambut kanthi cepet. Saiki, ing Alat cabut rambut laser tanpa rasa sakit Titik beku sing dikenalake dening perusahaan kita wis menangake konsumen kanthi teknologi ngilangi rambut tanpa rasa lara sing unik lan efek sing luar biasa. Titik beku instrumen laser hair removal tanpa rasa sakit adopts teknologi laser beku majeng, kang bisa èfèktif nyuda pain sajrone mbusak rambut. Kanthi teknologi pembekuan, kulit ing area mbusak rambut digawe adhem kanthi cepet, supaya energi laser bisa nembus jero menyang rambute folikel lan nyuda stimulasi menyang kulit ing sakubenge. Rambut unik iki cara mbusak ora mung nggawe proses mbusak rambute luwih nyaman, nanging uga nemen nyuda kedadeyan reaksi salabetipun kayata abang kulit lan alergi. Kajaba iku, efek mbusak rambut saka Titik beku ora krasa lara instrumen laser rambut aman uga apik banget. Energi laser bisa tumindak kanthi tepat ing folikel rambut lan ngrusak lingkungan sing tuwuh rambut, mangkono entuk efek saka long-term rambute aman. Dibandhingake karo tradisional Cara mbusak rambut, mbusak rambut laser ora mung duwe efek sing luwih tahan lama, nanging uga nemen slows mudhun kacepetan regenerasi rambute. Iki tegese konsumen bisa seneng kulit Gamelan kanggo wektu maneh lan nyuda alangan saka rambute sing kerep. Wigati dicathet yen Titik beku ora krasa lara instrumen laser rambut aman gampang kanggo operate lan cocok kanggo wong kabeh jinis kulit. Apa iku kulit alus lan sensitif utawa kulit kasar lan wulu, sampeyan bisa nemokake mode mbusak rambut sing cocog karo sampeyan. Ing wektu sing padha, ing peralatan uga dilengkapi sistem induksi cerdas, kang bisa kanthi otomatis nyetel energi laser miturut macem-macem jinis kulit lan Kapadhetan rambut kanggo njamin safety lan efektifitas rambut proses. Ing babagan desain, Freezing Point tanpa rasa sakit laser hair removal instrumen kasebut uga ditindakake kanthi apik. Penampilan sing prasaja lan modis, digabungake karo antarmuka operasi humanized, nggawe pangguna gampang kanggo miwiti. Ing padha wektu, peralatan uga digawe saka bahan ramah lingkungan, kang selaras karo nguber manungsa modern kanggo nglindhungi lingkungan lan kesehatan. Ing tembung, Freezing Point ora krasa lara laser rambute instrument wis dadi a dhuwur-profil rambut aman produk ing pasar amarga saka sawijining kaluwihan saka mbusak rambut ora krasa lara, efek luar biasa, operasi prasaja, lingkungan pangayoman lan kesehatan. Apa iku wong wadon sing nguber kulit sampurna utawa wong sing mbayar manungsa waé kanggo gambar pribadi, dheweke bisa nemokake rencana depilation sing nyukupi kabutuhane dhewe. Kita pitados bilih ing mangsa, Freezing Point ora krasa lara laser hair removal instrument bakal terus mimpin gaya rambut aman pasar lan nggawa ora krasa lara, nyaman lan tahan pengalaman rambute aman kanggo luwih akeh wong sing ngudi kaendahan.

Alat cabut rambut sing dicekel tangan iki yaiku entheng lan gampang digawa: bisa digunakake ing omah, hotel utawa ing dalan.



Hot Tags: Titik beku Piranti Ngilangi Rambut Laser Tanpa Rasa Sakit, China, Produsen, Supplier, Pabrik, Wanita, Daya Dhuwur

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept