Ngarep > Produk > Electric Blackhead Remover > Piranti mbusak Blackhead
Piranti mbusak Blackhead
  • Piranti mbusak BlackheadPiranti mbusak Blackhead
  • Piranti mbusak BlackheadPiranti mbusak Blackhead
  • Piranti mbusak BlackheadPiranti mbusak Blackhead
  • Piranti mbusak BlackheadPiranti mbusak Blackhead

Piranti mbusak Blackhead

Piranti Penghapus Blackhead kualitas dhuwur ditawakake pabrikan China FASIZ. Tuku Piranti Ngilangi Blackhead sing kualitase langsung kanthi rega murah. Piranti mbusak blackhead sing diprodhuksi dening perusahaan kita diekspor menyang Asia, Amerika Utara lan Eropa. Kita minangka pabrik asli kanthi kauntungan rega produk sing dhuwur lan jaminan kualitas, lan ndhukung kustomisasi pelanggan.

Model:FZ-616

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

FZ-616(Ngilangi Blackhead piranti)


Fitur utama mbusak blackhead iki piranti yaiku: telung tingkat nyedhot cahya, nyedhot moderat lan nyedhot kekuatan opsional; 5 tips nyedhot kanthi ukuran sing beda-beda, cocok kanggo kabeh kulit 45 cucuk desain

Fungsi: Telung Jinis Kekuwatan Dirancang kanggo macem-macem jinis kulit, cocog kanggo kabeh jinis kulit; jinis cucuk manuk Desain Paten, 45 ° Cedhak Suction Nozzle, Cedhak menyang Kulit; Dilengkapi 5 jinis kepala nyedhot, cocog kanggo macem-macem bagean, pori reresik jero.


Parameter utama Piranti Ngilangi Blackhead


Model

FZ-616

Mode Sumber Daya

USB

meksa

entheng, moderat, abot nyedhot

Bobot resik

120g

Ukuran mesin utama

210 * 118 * 46 mm

Aplikasi utama Piranti Penghapus Blackhead


Blackheads, minangka manifestasi umum saka masalah kulit, asring alangan akeh wong.Dheweke ora mung mengaruhi kaendahan ing kulit, nanging bisa uga nyebabake sawetara masalah kulit, kayata pori-pori sing gedhe, inflammation, etc.Mulane, nemokake cara efektif kanggo mbusak blackheads wis dadi kabutuhan urgent kanggo akeh wong.Ing remover blackhead, minangka alat kaendahan sing khusus Doel masalah blackhead, mboko sithik dadi luwih lan luwih populer.

Remover blackhead nggunakake majeng adsorption fisik lan teknologi reresik jero kanggo èfèktif mbusak komedo tanpa nyebabake karusakan ing kulit. Prinsip kerjane utamane kanggo nyedhot blackheads metu saka pori liwat adsorption meksa negatif, lan gabungke karo teknologi reresik jero kanggo mbusak rereget lan pelumas pori-pori, saéngga nggayuh tujuan kanggo ngilangi komedo. Dibandhingake karo tradisional cara mbusak blackhead, mbusak blackhead duwe akeh kaluwihan kabeh, efek mbusak blackhead luwih pinunjul. Liwat dual fungsi adsorpsi fisik lan reresik jero, remover blackhead bisa mbusak blackheads luwih sak tenane lan supaya masalah ambalan.Kapindho, ing remover blackhead luwih trep kanggo nggunakake. Ora mbutuhake rumit langkah, mung siji tutul kanggo miwiti proses mbusak blackheads. Kajaba iku, piranti mbusak blackhead uga nduweni karakteristik safety dhuwur kinerja lan sawetara aplikasi sudhut, lan cocok kanggo wong saka macem-macem jinis kulit lan klompok umur.

Nanging, senadyan akeh kaluwihan saka mbusak blackhead, kita isih kudu mbayar manungsa waé kanggo sawetara bab nalika nggunakake them.First kabeh, priksa manawa sampeyan milih remover blackhead sing cocog karo Panjenengan jinis kulit lan kudu ngindhari masalah kulit sing disebabake panggunaan sing ora bener.Kapindho, sajrone nggunakake, sampeyan kudu ngetutake prosedur operasi sing bener kanggo nyegah karusakan kulit disababaké déning overuse utawa nggunakake ora bener. Kajaba iku, kanggo wong kulit sensitif utawa masalah kulit liyane, dianjurake kanggo takon dhokter profesional sadurunge nggunakake.

Minangka alat kaendahan sing target khusus masalah blackhead, remover blackhead wis dadi pilihan becik kanggo modern wong golek kaendahan karo efek mbusak blackhead pinunjul lan trep Iki ngidini kita ngucapake pamit karo komedo kanthi gampang, cemlorot kanthi sinar anyar, lan duwe kulit sing luwih sehat lan ayu.Kanthi kemajuan sing terus-terusan saka teknologi, kita pitados bilih remover blackhead bakal terus optimized lan nganyari ing mangsa ngarep, nggawa kita pengalaman perawatan kulit sing luwih apik.



Hot Tags: Piranti Ngilangi Blackhead, China, Produsen, Supplier, Pabrik, Wanita, Daya Dhuwur

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept